Broušení nožů je umění, které se vyplatí zvládnout. S přístrojem jako ocílka, máte k dispozici spolehlivý nástroj pro...


- Novinka
Nůž na krájení Giesser, 10 cm 8315 sp 10
• Čepel z kvalitní chrom-molybdenové oceli
• Velmi ostrá čepel
• Středně zahrocený tvar
• Ohebný plastová rukojeť
• Délka čepele: 10 cm
• Celková délka: 20 cm
• Barva: černý
Nůž na krájení s 10 cm dlouhou a středně zahrocenou čepelí. Ke krájení, čištění a loupání zeleniny, ovoce a salátů. Může být použit v profesionálních kuchyních i v domácnosti.
Čepel vyrobená z kvalitní chrom-molybdenové oceli, kalená na 56 stupňů Rockwell (+/- 1 stupeň). Velmi jemný povrch čepele zlepšuje odolnost vůči rzi a umožňuje snadné klouzání čepele přes řezaný materiál.
Plastová rukojeť je vhodná pro styk s potravinami a splňuje požadavky následujících zákonných ustanovení (každé včetně všech doplňků a ve verzi platné v době vyhotovení tohoto prohlášení):
Nařízení (ES)č. 1935/2004 o materiálech a předmětech (včetně aktivních a inteligentních materiálů a předmětů přicházejících do styku s potravinami) určených ke styku s potravinami a ke zrušení směrnic 80/590/EHS a 89/109/EHS - v platném znění.
Nařízení (EU) čj. 10/2011 ze dne 14. ledna 2011 o plastových materiálech a předmětech určených ke styku s potravinami.
Nože jsou vhodné do myčky na nádobí. Pro ochranu řezné hrany však doporučujeme ruční čištění.
rty
ewr